4 συμβουλές για να πετύχεις σε μια συνέντευξη

Έχεις επιλεγεί ανάμεσα στους υποψήφιους για τη συνέντευξη και εννοείται ότι έχεις πολύ μεγάλο άγχος, γιατί αυτή μπορεί να είναι η μέρα που θα αλλάξει τη ζωή σου. Ακολούθησε τις 4 πρακτικές συμβουλές και σίγουρα θα τα πας περίφημα.



1) ΜΕΛΕΤΗ

Μελέτησε λίγο για την εταιρεία που θα πας για το interview. Μπορεί να σε ρωτήσουν γιατί επέλεξες να δουλέψεις κοντά τους και τί γνωρίζεις για την εταιρεία.


2) CV & COVER LETTER

Φτιάξε προσεκτικά το βιογραφικό σου σημείωμα καθώς και τη συνοδευτική σου επιστολή (ζήτησε βοήθεια αν δεν ξέρεις πως να τα φτιάξεις!). Βγάλε ενα αντίγραφο και βάλε το στη τσάντα για να το έχεις μαζί σου. Μπορεί να τα έχεις ήδη στείλει αλλά δεν ξέρεις κατα πόσο μπορεί να σου ξαναζητηθούν.


3) ΝΤΥΣΟΥ ΣΩΣΤΑ

Απέφυγε το jean! 

Οι κοπέλες καλύτερα να φορέσουν ενα tailleur ή ένα κλασικό φόρεμα μέχρι το γόνατο. Καλύτερα να αποφύγετε τα κοντά και προκλητικά ρούχα και να επιλεξετε χρώματα οπως το μαύρο, γκρίζο ή το σκούρο μπλέ. Τα παπούτσια σας καλύτερα να είναι κλειστα χωρίς σχέδια. Οι κάλτσες να μην φαίνονται και όσο για τη τσάντα...απαραίτητη! Το make up σας καλύτερα να είναι όσο πιο φυσικό γίνεται, μαλλιά καλύτερα πιασμένα πίσω για να φαίνονται πιο περιποιημένα. Βασικό είναι να αφαιρέσετε τα piercing (αν έχετε) και να βάψετε ένα ωραίο απαλό χρώμα τα νύχια σας.

Οι άνδρες το καλύτερο που μπορούν να φορέσουν είναι ένα κοστούμι σε μάυρο ή γκρίζο χρώμα, μαλλιά περιποιημένα και βεβαίως χωρίς γένια.


4) ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Αφού ξέρεις ότι σε περιμένει μια μεγάλη μερα αύριο προσπάθησε να κοιμηθείς όσο το περισσότερο γίνεται την προηγούμενη μέρα. Χαμογέλασε και μείνε ψύχραιμος σε στιγμές πίεσης. Την ώρα αναμονής συζήτησε με κάποιο απο τους άλλους υποψήφιους, θα περάσει η ωρα χωρίς να το καταλάβεις. Κλείσε το τηλέφωνο. Δεν θέλεις με τίποτα να σου τηλεφωνήσουν εν ώρα συνέντευξης.
Αρθρογράφος:
Ημερομηνία: 16/03/2015

TERMS OF USE   |   CONTACT US   |   PRIVACY POLICY   |   JOBS POSTING POLICY

Copyright ergodotisi.com. All Rights Reserved.


  DEVELOPED AND HOSTED BY Melior