8 διάσημοι που γνώρισαν επιτυχία μετά τα 40

Οι σημερινοί 20ρηδες νιώθουν συχνά την ανάγκη να έχουν δρομολογήσει ολόκληρη τη ζωή τους μέχρι τα 30, με αποτέλεσμα συχνά να νιώθουν πανικό αν οι μεγαλύτερες τους προσδοκίες δεν έχουν υλοποιηθεί μέχρι τότε. Υπάρχει όμως πληθώρα παραδειγμάτων που αποδεικνύουν ότι ποτέ δεν είναι αργά να φέρεις εις πέρας τους στόχους σου: 

1. Η σχεδιάστρια μόδας Vera Vang δεν ξεκίνησε την καριέρα της πριν τα 40. 
2. Ο Stan Lee σχεδίασε το πρώτο του κόμικ («Fantastic Four») στα 39 του. Μέσα στα επόμενα χρόνια η φαντασία του γέννησε τον Spiderman, τους Χ-Men και τους υπόλοιπους θρύλους του σύμπαντος της Marvel.  
3. O ηθοποιός Samuel L. Jackson ήταν 43 ετών όταν έγινε διάσημος για τον ρόλο του στην ταινία Jungle Fever του Spike Lee το 1991. 
4. Ο Henry Ford ήταν 45 όταν έφερε την επανάσταση στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας με το περίφημο «model T». 
5. Ο Charles Darwin ήταν 50 χρονών όταν δημοσιεύτηκε το βιβλίο του «On the origin of the species» που ταρακούνησε την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα το 1859. 
6. Η αμερικανίδα Julia Child (την οποία υποδύθηκε στον κινηματογράφο η Meryl Streep) κυκλοφόρησε στα 50 της το πρώτο της βιβλίο μαγειρικής με αποτέλεσμα να γίνει η πιο διάσημη τηλεοπτική μάγειρας στην Αμερική. 
7. Ο Ray Kroc ήταν πωλητής μηχανών milkshake προτού να αγοράσει την εταιρία McDonald’s στα 52 του χρόνια το 1954. Τα υπόλοιπα είναι περιττά...
8. Ο Harland Sanders ήταν 62 ετών όταν (το 1952) ξεκίνησε την αλυσίδα Kentucky Fried Chicken, την οποία πούλησε 12 χρόνια αργότερα προς $2εκ.

Αρθρογράφος:
Ημερομηνία: 12/03/2015

TERMS OF USE   |   CONTACT US   |   PRIVACY POLICY   |   JOBS POSTING POLICY

Copyright ergodotisi.com. All Rights Reserved.


  DEVELOPED AND HOSTED BY Melior