Βρετανικά Πτυχία & Μεταπτυχιακά στην Κύπρο - The Cyprus Institute of Marketing (CIM)


ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΠΤΥΧΙΑ & ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ –

THE CYPRUS INSTITUTE OF MARKETING (NICOSIA/LIMASSOL)

Home 

Συνεργασία με το University of West London (UK)

Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Μετά από μακρά περίοδο ενδελεχούς επιθεώρησης που έτυχε επανειλημμένα το CIM από ομάδα Βρετανών ακαδημαϊκών, το UNIVERSITY OF WEST LONDON (UK) (προηγουμένως Thames Valley University) αποφάσισε να αναγνωρίσει το CIM ως Academic Partner προσφέροντας έτσι τη μοναδική επιλογή στους φοιτητές του CIM να αποκτήσουν Βρετανικά πτυχία στην Κύπρο. 

Ποιά ακαδημαϊκά προγράμματα προσφέρει το University of West London σε συνεργασία με το CIM;

H συνεργασία αφορά δύο ακαδημαϊκά προγράμματα:

*BA(Hons) in Business Studies with Marketing (3 years)

*BA(Hons) Accounting & Finance (3 years).

Το BA(Hons) in Business Studies with Marketing (3 years)είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών που καλύπτει τον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων μέσα από το πρίσμα του σύγχρονου Μάρκετινγκ.

Όσο αφορά στο BA(Hons) Accounting&Finance (3 years), οι φοιτητές που θα συμπληρώνουν το ολοκληρωμένο τριετές πρόγραμμα θα λαμβάνουν το μέγιστο αριθμό εξαιρέσεων από το ACCA (9 από 14), με αποτέλεσμα να προσφέρεται στους Κύπριους μια μοναδική ευκαιρία τόσο για ακαδημαϊκή όσο και για επαγγελματική καταξίωση.

Πόσο καλό είναι το University of West London;

Το University of West London είναι το Νο.1 Μοντέρνο Πανεπιστήμιο στο Λονδίνο! (Guardian, 2013. Επίσης έχει το μεγαλύτερο ποσοστό εργοδότησης στο Λονδίνο όσο αφορά τους απόφοιτους του με 95%.

Γιατί είναι σημαντική αυτή η συνεργασία;

Η συνεργασία είναι εξαιρετικά σημαντική αφού δίδει την ευκαιρία στους Κύπριους φοιτητές να αποκτήσουν Βρετανικό πτυχίο σε μόνο 3 χρόνια με πολύ λογικό κόστος και χωρίς την ανάγκη να ξενιτευτούν. Υπάρχει όμως η δυνατότητα εάν κάποιος το επιθυμεί, να παρακολουθήσει μέρος των σπουδών του στο Λονδίνο.


LSBU

Συνεργασία με το London South Bank University (UK)

Μετά τη συνεργασία με το University of West London, το CIM μετά από μακρά περίοδο ενδελεχούς επιθεώρησης, εξασφάλισε συνεργασία με το LONDON SOUTH BANK UNIVERSITY, το οποίο αποφάσισε να αναγνωρίσει το CIM ως Academic Partner προσφέροντας έτσι τη μοναδική επιλογή στους φοιτητές του CIM να αποκτήσουν Βρετανικά μεταπτυχιακά στην Κύπρο.

Η συνεργασία με το London South Bank University αφορά μόνο μεταπτυχιακά προγράμματα;

Η συνεργασία αφορά 3 Μεταπτυχιακά προγράμματα:

*MBA, Master in Business Administration (Non-Experience, 15 months FT or 30 months PT)

*MSc in Marketing Communications (15 months FT or 30 months PT)

*MSc in International Marketing (Non-Experience, 15 months FT or 30 months PT)

Πόσο καλό είναι το London South Bank University;

Tο London South Bank University είναι το Νο.1 Μοντέρνο Πανεπιστήμιο στην Βρετανία σε σχέση με τους αρχικούς μισθούς αποφοίτων! (Times, 2012)

Γιατί είναι σημαντική αυτή η συνεργασία;

Η συνεργασία είναι εξαιρετικά σημαντική αφού δίδει την ευκαιρία στους Κύπριους φοιτητές να αποκτήσουν Βρετανικό μεταπτυχιακό με πολύ λογικό κόστος και χωρίς την ανάγκη να ξενιτευτούν από ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια του Λονδίνου.

 

Μπορώ να πάρω πτυχίο από το από το University of West London ή το London South Bank University σπουδάζοντας αποκλειστικά και μόνο στην Κύπρο, στις εγκαταστάσεις του CIM;

Μετά από μακρά περίοδο ενδελεχούς επιθεώρησης που έτυχε επανειλημμένα το CIM από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το CIM έγινε η πρώτη Ιδιωτική Σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που έλαβε έγκριση προσφοράς προγραμμάτων εξ’ αποστάσεως στην Κύπρο. Τα προγράμματα είναι καινοτόμα αφού δίνουν την ευκαιρία στον φοιτητή για απόκτηση Πτυχίου ή Μεταπτυχιακού από τον δικό του χώρου χωρίς την παρακολούθηση μαθημάτων στις παραδοσιακές αίθουσες διδασκαλίας αλλά ηλεκτρονική παρακολούθηση στον δικό του χώρο και στις ώρες που τον βολεύει.

Τα προγράμματα εξ’ αποστάσεως δίνουν την ευκαιρία στο CIM να επεκτείνει τις δραστηριότητες του ανά το παγκόσμιο αφού δεν υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί. Επιπλέον σε ένα έντονα μεταβαλλόμενο περιβάλλον, τα προγράμματα εξ’ αποστάσεως ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου φοιτητή και το κόστος είναι χαμηλότερο από τις παραδοσιακές σπουδές.

Τα εξ’ αποστάσεως προγράμματα είναι:

MBA, Master in Business Administration (2 ½ - 5 Years)

BSc in Business Administration (4-6 Years)

Τα πτυχία από τα Βρετανικά Πανεπιστήμια είναι αναγνωρισμένα από το ΚΥΣΑΤΣ;

Το προγράμματα είναι αναγνωρίσιμα από το ΚΥΣΑΤΣ και λαμβάνουν κρατικής χορηγίας, ως εκ τούτου τα πτυχία που θα λάβουν οι φοιτητές από τα Βρετανικά Πανεπιστήμια τους δίδουν όλες τα εφόδια που χρειάζονται για μια πετυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

 

www.cima.ac.cy

Αρθρογράφος:
Ημερομηνία: 07/07/2015

TERMS OF USE   |   CONTACT US   |   PRIVACY POLICY   |   JOBS POSTING POLICY

Copyright ergodotisi.com. All Rights Reserved.


  DEVELOPED AND HOSTED BY Melior