Εποχιακή Απασχόληση ή Καθόλου;



Η ανεργία στην χώρα μας είναι τραγικά μεγάλη, παρόλα αυτά η άκρως τουριστική Κύπρος μας κατά την καλοκαιρινή περίοδο διαθέτει αρκετές περιστασιακές θέσεις εργασίας.


Νικήστε και μειώστε τα ποσοστά ανεργίας και αεργίας στην χώρα μας. Ανεργία υπάρχει όταν άτομα που μπορούν και θέλουν να εργαστούν δεν βρίσκουν απασχόληση. Αεργία υπάρχει όταν άτομα που μπορούν να εργαστούν, επιλέγουν να μην το κάνουν. Αξίζει να επιλέξετε να εργαστείτε σαν εποχιακός υπάλληλος δεδομένου ότι δεν έχετε κάποια ενασχόληση σχετικά με τον τομέα που σας ενδιαφέρει άμεσα. Μια θέση εργασίας που μπορεί να μην ταιριάζει και τόσο στον τομέα σπουδών σας, θα σας δώσει μαθήματα ζωής και προσόντα που δεν θα πιστεύετε.


Η απασχόληση σε ένα ξενοδοχείο, μία πισίνα, ένα εστιατόριο, μία αίθουσα αναψυχής σας προσφέρει την άμεση επαφή με τον κόσμο. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, ακόμα και άνθρωποι που μοιάζουν εξωτερικά, σκέφτονται και αντιδρούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Γνωρίστε κόσμο με διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες και κουλτούρες. Βελτιώστε τις ξένες γλώσσες που πιθανόν γνωρίζετε. Αποκτήστε και βελτιώστε την αρετή της κατανόησης και της υπομονής! Αφήστε τον εαυτό σας να σας ταξιδέψει σε διάφορους πολιτισμούς από τον χώρο εργασίας σας! Η δουλειά δεν είναι ντροπή! Ντροπή είναι να επιλέγω να είμαι άεργος! Μην σκέφτεστε τα πιθάνα κακόβουλα σχόλια! Το να εργαστείτε σας δινεί την δυνατότητα της ανεξάρτητοποίησης, να είστε εσείς οι κύριοι για τα έξοδα σας! Μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να εξαρτάται απο άλλους! Στον ελεύθερο σας χρόνο ασχοληθείτε με σεμινάρια και σχέδια τα οποία θα συμβάλουν στην επαγγελματική και προσωπική σας ανάπτυξη!


Επενδύστε στον εαυτό σας και το μέλλον σας! Τολμήστε - Εργοδοτηθείτε! Αποκτήστε εμπειρίες!


Αρθρογράφος:
Ημερομηνία: 18/03/2015

TERMS OF USE   |   CONTACT US   |   PRIVACY POLICY   |   JOBS POSTING POLICY

Copyright ergodotisi.com. All Rights Reserved.


  DEVELOPED AND HOSTED BY Melior