5 αποφθέγματα της Oprah Winfrey για την επιτυχία

Η Oprah Winfrey είναι μια επιτυχημένη αυτοδημιούργητη επαγγελματίας. Ξεκίνησε από πολύ χαμηλά και κατάφερε να μετατρέψει το όνομά της, σε μια τεράστια αυτοκρατορία. Όταν όμως το 2011 επένδυσε στο δικό της τηλεοπτικό δίκτυο, ήρθε αντιμέτωπη με αρκετές δυσκολίες και χαμηλή τηλεθέαση. Τότε η Winfrey συνειδητοποίησε ότι τα μαθήματα στον επαγγελματικό χώρο δεν παύουν ποτέ.

#1. Αναπόφευκτες αποτυχίες 

Όσο ψηλά κι αν ανέβεις, κάποτε θα σκοντάψεις. Θυμήσου: δεν υπάρχουν αποτυχίες. Η ζωή χρησιμοποιεί απλά την αποτυχία ως μέσο για να μας πάρει προς άλλη κατεύθυνση.  

#2.Η επανάληψη της αποτυχίας 

Κάνε εκείνο που νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις. Απέτυχε πολλές φορές στο ίδιο πράγμα. Δοκίμασε ξανά. Φρόντισε να τα πας καλύτερα τη δεύτερη φορά.  

#3.Οι δυσκολίες της ζωής

Όταν βρίσκεσαι στο πάτωμα, όλα μοιάζουν σκέτη αποτυχία. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή, δεν πειράζει αν νιώσεις άσχημα για λίγο. Να έχεις πάντα κατά νου ότι το κάθε σφάλμα, η κάθε εμπειρία θα σε διδάξει κάτι και θα σμιλεύσει το μελλοντικό σου εαυτό.  

#4.Κρυφές ευλογίες 

Οι προκλήσεις είναι δώρα που μας ωθούν να ψάξουμε για νέα κέντρα βαρύτητας. Μην τους αντιστέκεσαι. Βρες απλά νέους τρόπους να ορθώσεις το ανάστημα σου.  

#5. Η δύναμη του «εγώ» 

Όσες κακές στιγμές κι αν έχουν υπάρξει στη ζωή σου, πάντα υπάρχει η δυνατότητα για θριάμβους. Δεν παίζει ρόλο ποιος είσαι ή από που είσαι. Η προοπτική για θριάμβους κρύβεται μέσα σου. Πάντα. 
Αρθρογράφος:
Ημερομηνία: 20/05/2015

TERMS OF USE   |   CONTACT US   |   PRIVACY POLICY   |   JOBS POSTING POLICY

Copyright ergodotisi.com. All Rights Reserved.


  DEVELOPED AND HOSTED BY Melior