Το τελετουργικό πριν πέσετε για ύπνο.

To τελευταίο πράγμα που κάνεις προτού ξαπλώσεις για ύπνο έχει συχνά μεγάλη επίδραση στην διάθεση σου και τα επίπεδα ενέργειας της επόμενης μέρας. Κυρίως επειδή επηρεάζει άμεσα το πόσο καλά και το πόσο πολύ θα κοιμηθείς. Οι επιτυχημένοι επαγγελματίες αναγνωρίζουν πλήρως ότι οι επιτυχία τους είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ψυχική και σωματική τους υγεία και το πόσο καλά κοιμούνται. 

Γι αυτό και οι μικρές βραδινές ιεροτελεστίες είναι τόσο σημαντικές:

1) Διαβάζουν
Οι ειδικοί συμφωνούν ότι το διάβασμα είναι το τελευταίο πράγμα που κάνουν οι επιτυχημένοι άνθρωποι προτού να ξαπλώσουν. Ο Michael Kerr, ομιλητής και συγγραφέας του «You Can’t Be Serious! Putting Humor to Work» γνωρίζει πολλά υψηλόβαθμα στελέχη που φροντίζουν πάντοτε να υπάρχει χρόνος για διάβασμα στο τέλος του βαρυφορτωμένου τους προγράμματος. Η πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα πληροφοριών ενημερώνει και φέρνει περισσότερη δημιουργικότητα είτε διαβάζεις ειδήσεις, blogs, μυθοπλασία ή αρχαία φιλοσοφία. 

2) Κάνουν λίστες
Ο Kerr υποστηρίζει ότι είναι σημαντικό να καθαρίσει στο μυαλό προτού να κοιμηθούμε. Σημειώστε ότι δεν προλάβατε να τελειώσετε μέσα στην ημέρα. Έτσι, οι σκέψεις αυτές δεν θα βασανίζουν το υποσυνείδητο όλο το βράδυ. 

3) Περνούν χρόνο με την οικογένεια τους
Ο  Michael Woodward, ψυχολόγος και συγγραφέας του «The You Plan», δηλώνει ότι είναι σημαντικό να φροντίζουμε να περνάμε χρόνο με τον σύντροφο μας ή ακόμα να παίζουμε και με τον σκυλί μας. Αν μπορούμε, πρέπει να ξαπλώνουμε την ίδια ώρα με τον/την σύντροφο μας. Έτσι μας δίνεται η ευκαιρία να συζητήσουμε τα γεγονότα της ημέρας και να τα επεξεργαστούμε μαζί. 

Αρθρογράφος:
Ημερομηνία: 30/11/2015

TERMS OF USE   |   CONTACT US   |   PRIVACY POLICY   |   JOBS POSTING POLICY

Copyright ergodotisi.com. All Rights Reserved.


  DEVELOPED AND HOSTED BY Melior