Μην το βάζεις κάτω: 4 «διάσημα» πρότυπα επιτυχίας.

Οσο κλισέ κι αν ακούγεται η προτροπή «μην τα βάζεις κάτω», σκέφτηκες ποτέ τι έχουν περάσει πολλοί διάσημοι κι επιτυχημένοι celebrities για να φτάσουν εκεί που είναι σήμερα; Διάβασε παρακάτω για να αντλήσεις έμπνευση:

J.K. Rowling
Τρία χρόνια προτού να βρεθεί στην λίστα των best sellers το πρώτο βιβλίο της σειράς Harry Potter, η J.K. Rowling ήταν μια διαζευγμένη μητέρα δεν είχε καν τα χρήματα για υπολογιστή. Δακτυλογράφησε η ίδια το αντίτυπο που απέρριψαν δεκάδες εκδοτικοί οίκοι. Όταν η 8χρονη κόρη διευθυντικού στελέχους του οίκου Bloomsbury, ερωτεύτηκε την μαγεία του Hogwarts, η Rowling πέταξε με μαγική σκούπα προς την παγκόσμια επιτυχία. 

Jim Carrey
Στα 14 του όλη η οικογένεια μετακόμισε σε ένα τροχόσπιτο όταν ο πατέρας του έμεινε άνεργος. Ο Carrey αναγκάστηκε να δουλεύει 8 ώρες σε εργοστάσιο ενώ ήταν ακόμη μαθητής.  Στα 16 του έγραψε στον εαυτό του μια επιταγή για $10εκ. με χρονολογία εξαργύρωσης το 1995. Λίγο πριν το τέλος εκείνης της χρονιάς πληρώθηκε το ίδιο ακριβώς πόσο για την ταινία  Dumb & Dumber. 

Sarah Jessica Parker
Μεγάλωσε σε μια φτωχή επαρχιακή πόλη του Ohio με άλλα 3 αδέλφια. Όταν οι γονείς της χώρισαν η μητέρα της απέκτησε άλλα 4 παιδιά. Παρά τις οικονομικές τους δυσκολίες η μητέρα της συνέχισε να την στέλνει σε μαθήματα χορού, υποκριτικής και φωνητικής. Ένα ταξίδι στην Νέα Υόρκη για ακρόαση στο Broadway της άνοιξε τις πόρτες προς την επιτυχία.
 
Oprah Winfrey
Μεγαλώνοντας υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από μέλη της οικογένειας της. Στα 14 της γέννησε ένα βρέφος που πέθανε δυο μήνες αργότερα.
Αποφοίτησε όμως αριστούχα, κερδίζοντας υποτροφία για το πανεπιστήμιο. 
Ανέβηκε με επιμονή της βαθμίδες της τηλεόρασης από τοπικούς σταθμούς μέχρι την δική της ανά το παγκόσμιο γνωστή εκπομπή, πλέον έχει το δικό της τηλεοπτικό κανάλι και επιπλέον είναι βραβευμένη με τιμητικό Όσκαρ ηθοποιός και παραγωγός. 

Πρόκειται για αληθινές ιστορίες. Λοιπόν; 

Αρθρογράφος:
Ημερομηνία: 26/02/2015

TERMS OF USE   |   CONTACT US   |   PRIVACY POLICY   |   JOBS POSTING POLICY

Copyright ergodotisi.com. All Rights Reserved.


  DEVELOPED AND HOSTED BY Melior