Η πρωινή σου ρουτίνα σε 7 εύκολα και γρήγορα βήματα

Εκμεταλλεύσου το κάθε λεπτό του πρωινού σου και θα δεις ότι η μέρα σου στο γραφείο θα κυλήσει πολύ πιο ομαλά. Δοκίμασε τα παρακάτω tips: 

#1
Ξύπνα νωρίς
Δεν είναι τυχαίο που τα πλείστα υψηλόβαθμα στελέχη είναι στο πόδι πριν τις 6πμ. Πρέπει να αξιοποιήσεις το κάθε λεπτό της νέας ημέρας και η ημέρα ξεκινά νωρίς!  

#2
Brainstorming στο ντους
Έρευνες έχουν δείξει ότι τις πιο δημιουργικές μας ιδέες έρχονται όταν το μυαλό μας είναι καθαρό.... στο πρωινό μας ντους. Η ντοπαμίνη στον εγκέφαλο μας από το ζεστό νερό και η έλλειψη άγχους προάγουν την καθαρή σκέψη. 

#3
Ενημερώσου
Η μέρα σου ενδεχομένως να επηρεαστεί από ένα ενδιαφέρον γεγονός της τρέχουσας επικαιρότητας. Παρακολούθησε τις πρωινές ειδήσεις ενώ προγευματίζεις ή διάβασε ειδήσεις διαδικτυακά.  

#4
Διάβασε και στείλε e-mail. 
Απαντώντας σε επείγοντα e-mails προτού καν φτάσεις στο γραφείο προηγείσαι ήδη στην κούρσα της ημέρας. Μπορείς επίσης να αναθέσεις δουλειά σε συναδέλφους ή μέλη της ομάδας σου....αν έχεις! 

#5
Θέσε προτεραιότητες
Κοίταξε την λίστα με τις προτεραιότητες που έθεσες χθες το βράδυ. Ισχύουν ακόμη ή έχουν αλλάξει; Θέσε τις 3 σημαντικότερες σου προτεραιότητες προτού ξεκινήσεις απ’ το σπίτι και κοίταξε τις ξανά, μόλις φτάσεις στο γραφείο. 

#6
Το άλλο σου μισό
Τι είναι σημειωμένο στο οικογενειακό ημερολόγιο για σήμερα; Πρέπει να συναντήσεις το ταίρι σου κάπου σε κάποια συγκεκριμένη ώρα; Αν έχεις παιδιά μην ξεχάσεις να σημειώσεις συναντήσεις και άλλες σημαντικές ημερομηνίες. Δεν είσαι μόνο υπάλληλος, είσαι και άνθρωπος! 

#7
Το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας
Το σώμα και το μυαλό χρειάζονται ενέργεια για να έχεις ένα άκρως παραγωγικό πρωινό. Οι διατροφολόγοι συστήνουν πρωτεϊνες (αυγά, μπέικον, γάλα) μαζί με υδατάνθρακες και δημητριακά ολικής αλέσεως. 

Αρθρογράφος:
Ημερομηνία: 26/02/2015

TERMS OF USE   |   CONTACT US   |   PRIVACY POLICY   |   JOBS POSTING POLICY

Copyright ergodotisi.com. All Rights Reserved.


  DEVELOPED AND HOSTED BY Melior