Αληθινά Success Stories

J.K. Rowling 
«Το πραγματικό ανάστημα ενός ανθρώπου φαίνεται από το πως συμπεριφέρεται στους υφιστάμενούς του».

Η πλουσιότερη συγγραφέας στον κόσμο, εξακολουθεί να σέβεται βαθιά όσους ζουν με μεγάλες οικονομικές δυσκολίες. Κάποτε ήταν εκείνη στη θέση τους. Όποιος έχει βιώσει τη φτώχεια δύσκολα την ξεχνάει και παρά το γεγονός ότι είναι πλέον δισεκατομμυριούχος, η Rowling  δεν θεωρεί τον εαυτό της καλύτερο από οποιονδήποτε άλλον. Έχει απλά περισσότερα χρήματα. Συμβουλεύει τους πάντες να είναι ευγενικοί με τον καθένα και να δείχνουν καλοσύνη. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα ξανάρθουν δύσκολες στιγμές όπου θα ξανα-χρειαστείς βοήθεια.   

Andrew Carnegie 
«Όσο μεγαλώνω, δίνω όλο και λιγότερη βαρύτητα στο τι λέει ο καθένας. Παρακολουθώ όμως τις πράξεις τους»

Το ίντερνετ έχει αλλάξει για πάντα τον τρόπο που επικοινωνούμε και έχει φέρει στις οθόνες μας πληθώρα πληροφοριών για άτομα και επιχειρήσεις. Ο πλανήτης σε παρακολουθεί. Εύκολο πλέον να μπεις κάτω από το μικροσκόπιο στην εποχή των social media – μπορεί να μην το σκέφτεσαι αλλά τίποτε δεν είναι πλέον κρυφό. Οι πελάτες και οι πιθανοί επενδυτές σε παρακολουθούν. Δεν ενδιαφέρονται τόσο για το τι λες όσο για το τι κάνεις. Μην τους απογοητεύσεις.

Jeff Bezos
«Αν δεν θέλεις να σε σχολιάσουν, τότε προς Θεού μην κάνεις οτιδήποτε καινούργιο».  

Ο CEO  της Amazon, είναι ένας ηγέτης που πολλοί αγαπούν να μισούν. Η εταιρία του βρίσκεται στο στόχαστρο εδώ και δεκαετίες και οι ηγετικές αποφάσεις του Bezos δεν αρέσουν σε πολλούς. Η Amazon έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο που ψωνίζει ολόκληρος  ο πλανήτης και ο Bezos κατανοεί ότι το να κάνεις ριζικές αλλαγές φέρνει σχόλια. Ελάχιστα τον νοιάζει όμως. Αν θες να φέρεις τα πάνω κάτω, πρέπει να μάθεις να μην σε ενοχλούν τα αρνητικά σχόλια.

Αρθρογράφος:
Ημερομηνία: 26/02/2015

TERMS OF USE   |   CONTACT US   |   PRIVACY POLICY   |   JOBS POSTING POLICY

Copyright ergodotisi.com. All Rights Reserved.


  DEVELOPED AND HOSTED BY Melior