Σχέδιο Ενίσχυσης Νεανικής Επιχειρηματικότητας


Σχέδιο Ενίσχυσης Νεανικής Επιχειρηματικότητας

 

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, η προετοιμασία είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ


Έχοντας θέληση και όραμα μένει μόνο να προετοιμαστείς για να φτιάξεις το καλύτερο μέλλον για τον εαυτό σου. Με το νέο πρόγραμμα της νεανικής επιχειρηματικότητας, έχεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Επικοινώνησε τώρα μαζί μας για να ετοιμάσουμε μαζί την αίτησή σου!

 

Το σχέδιο αποσκοπεί στην ανάπτυξη, υποστήριξη και προώθηση της επιχειρηματικότητας των νέων από 20 έως 40 ετών που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά, αξιοποιώντας τις γνώσεις, την κατάρτιση και τα ταλέντα τους.

 

Οι χορηγίες που θα παραχωρούνται στους νέους και νέες που θα ενταχθούν στο Σχέδιο ανέρχονται στο 50% πάνω στο κόστος των επιλέξιμων δαπανών της επένδυσης (εξοπλισμός, κτήρια/διαμόρφωση χώρων, κατάρτιση, προβολή-προώθηση, κεφάλαιο κίνησης) με ανώτατο ύψος χορηγίας ανά επιχείρηση τις €70.000 για δραστηριότητες που αφορούν τη μεταποίηση και τις €50.000 για άλλες δραστηριότητες στους τομείς των υπηρεσιών, ηλεκτρονικού εμπορίου και τουρισμού. Το συνολικό ποσό που θα διατεθεί για τις ανάγκες της παρούσας πρόσκλησης είναι €8 εκατομμύρια.

 

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, στη χρήση καινοτόμων μεθόδων παραγωγής και προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών, στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον τομέα του περιβάλλοντος και γενικά στην προώθηση σύγχρονων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με στόχο τη δημιουργία νέων βιώσιμων, δυναμικών, εξελίξιμων και ανταγωνιστικών πολύ μικρών επιχειρήσεων.

 

Αιτήσεις θα πρέπει να υποβάλλονται από τις 12 Φεβρουαρίου 2015 μέχρι τις 11 Μαΐου 2015.

 

Ως σύμβουλος επιχειρήσεων αναλαμβάνω την υποστήριξη στη διαμόρφωση των προτάσεων, στην καθοδήγηση συμπλήρωσης της αιτήσης και ετοιμασίας και συλλογής των απαραίτητων δικαιολογητικών και εγγράφων και να σας προετοιμάσω για την συνέντευξη.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

 

Αρθρογράφος:
Ημερομηνία: 03/03/2015

TERMS OF USE   |   CONTACT US   |   PRIVACY POLICY   |   JOBS POSTING POLICY

Copyright ergodotisi.com. All Rights Reserved.


  DEVELOPED AND HOSTED BY Melior